
Een ontbijt dat je de avond van tevoren kunt klaarmaken en de volgende dag kunt meenemen en eten waar jou uitkomt. Een ontbijt dat heel gezond en super vullend is en ook nog eens heel lekker. Een ontbijt waar je eindeloos mee kunt variëren en helemaal kunt aanpassen naar je eigen smaak en dieet. Dan heb ik het natuurlijk over overnight oats. Mijn favoriete variatie van overnight oats wisselt ongeveer per seizoen. Deze cheesecake overnight oats is een toetje als ontbijt en smaakt het lekkerst in de lente of de zomer.
Overnight oats cheesecake
Ingrediënten
- 40 gram havermout
- 50 gram Griekse yoghurt (10% vet)
- ½ sap van grapefruit
- 30 gram plantaardige proteïne met vanillesmaak
- ½ theelepel kurkumapoeder
- 75 gram rood fruit (diepgevroren)
- 200 ml water
Instructies
- Doe alle ingrediënten in een bakje of potje.
- Roer goed door elkaar en laat het een aantal uur (of een nacht) in en koelkast staan.
- Als de overnight oats nog iets te dik is, voeg dan nog wat water toe en roer goed door.