
Deze gemakkelijke Aziatische vegan pinda noodels met tempeh worden geserveerd met knapperige groenten zoals snijbiet en paprika. Eigenlijk zou je veel verschillende groente kunnen gebruiken bijvoorbeeld wat je nog in je koelkast hebt liggen. Ik snijd de tempeh het liefst in blokjes en doe ze dan een paar minuten in de airfryer. Deze gezonde pindasaus maak ik met tahini, maar je kunt ook 100% pindakaas gebruiken. Net wat je in je kast hebt.
Udon noodles met tempeh en groente
Ingrediënten
- 65 gram Udon noodles
- 150 gram snijbiet
- 1 paprika
- 100 gram tempeh
Instructies
- Kook de Udon noodles volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de snijbiet in grove stukken en kook of stoom enkele minuten tot beet gaar.
- Snijd de peper en bak deze samen met de tempeh op.
- Meng de ingrediënten voor de pindasaus.
- Doe de noodles en pindasaus bij de peper en tempeh en meng tot een geheel. Voeg vervolgens de gekookte snijbiet toe. Serveer direct.
