Quinoa met paddenstoelen en pesto

Quinoa met paddenstoelen en pesto

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 1 persoon
calorieën 490 kcal

Ingrediënten
  

  • 50 gram quinoa (ongekookt)
  • 150 gram mix van verschillende paddenstoelen
  • 30 gram wortelloof pesto
  • 20 gram hazelnoot
  • 150 gram courgette
  • peper en zout

Instructies
 

  • Breng water aan de kook. Kook de quinoa 10 minuten.
  • Snijd de paddenstoelen en courgette in stukjes.
  • Bak de paddenstoelen en courgette in een koekenpan.
  • Voeg als laatste de pesto en stukjes hazelnoot toe en meng tot geheel. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper.
Trefwoord courgette, paddenstoelen, quinoa, vegan, vegetarisch, wortelloofpesto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept